Even voorstellen

“De wereld van bloemen, planten en tuinen is mijn lust en mijn leven”

Direct na mijn tuinbouwopleiding werd ik de eerste vrouwelijke tuinleider bij de Amsterdamse Schoolwerktuinen. Een beetje pionieren, dat spreekt mij aan. Daarna diende zich een grote boekproductie aan en kon ik van schrijven en tuinfotografie mijn werk maken. Ik zette de voorlichting op voor de KMTP (Koninklijke Maatschappij voor Tuinbouw en Plantkunde/Groei & Bloei) en het Bloemenbureau en was redacteur op het toenmalige Proefstation voor de Boomkwekerij. De opdrachten waren en zijn divers. Als zelfstandig journalist ben ik ook buiten de tuinbouw actief, maar het vakgebied heeft blijvend mijn fascinatie.

Actuele boekproducties (opzet, tekst en foto’s) zijn EENJARIGEN & CO (2015), DE SMAAK VAN BLOEMEN (2017) en DE MOOIE MOESTUIN (2018), kleurrijke opvolgers van eerdere titels.